fbpx

PERHATIAN !!!

Rahsia 7 hari hilangkan kutil dengan selamat

  • Dah tak payah gunakan laser
  • Dah tak payah nak bedah
  • Dah tak payah bazir duit beribu

Cuma titis, sapu masalah hilang

Anda ada masalah-masalah ni

Masalah kutil

Biji Kolestrol

Masalah jeragat

Masalah Ketuat

Abang, akak mesti dah guna macam-macam cara,
tapi masalah tu memang tak hilang langsung

Mahukan penyelesaian terbaik !!!

Gunakan SET TITIS

Produk dengan harga mampu milik

Masalah anda dapat diselesaikan

Kelebihan Serum TITIS

  • Merawat hingga ke akar
  • Merawat tanpa rasa sakit
  • Merawat untuk jangka masa panjang
  • Tiada kesan parut
  • Mudah di gunakan
  • Menggunakan bahan-bahan semula jadi

Kelebihan Sabun TITIS

  • Memutihkan dan menganjalkan kulit
  • Memulihkan kerosakan sel kulit
  • Mencerahkan kulit
  • Anti penuaan dan anti kedut
  • Menggunakan bahan-bahan semula jadi
  • Sesuai dengan semua jenis kulit

Dah lebih dari

0
Pengguna yang berpuas hati

Jangan risau produk ini berdaftar dan ada KKM

Di yakini 100% selamat dan tiada kesan sampingan semasa atau selepas penggunaan

Rela habis beribu sebab nak buang kutil kat leher,

Rela rosak kulit sebab nak guna barang murah rawat kutil pada wajah

Gunakan je SET TITIS, masalah kulit hilang dengan pantas

Ke nak biarkan masalah tu dah makin teruk, dah merebak,
rawat sekarang sebelum terlambat

Dengan cara mudah ni je

Kutil 7 tahun hilang dalam 7 Hari,
tengok video di bawah ni

Video cara gunakan Set Titis

Play Video

Video cara gunakan Sabun Titis

Play Video

Tak yakin dengan SET TITIS

Mari tengok apa kata testimoni kami

Jika anda daptkan SET TITIS sekarang anda akan dapat

Free Postage

Jangan risau, abang,akak beli produk TITIS harini,kami bagi free postage hingga ke rumah

Freegift

Istimewa untuk pembeli produk Set Titis hari ni,kami akan berikan freegift istimewa
untuk anda

Moneyback Guarantee

Untuk setiap pembelian 3 set titis,kami sediakan moneyback guarantee jika tidak berkesan. Tertakluk pada terma dan syarat

DAPATKAN SEKARANG!!
SEBELUM TERLAMBAT
PEMBELIAN HARI NI AKAN MENDAPAT
FREEGIFT+FREEPOSTAGE

Set Titis sesuai digunakan pada semua bahagian kulit termasuk wajah 

angan risau,produk ni tidak merbahaya, kerana kami menggunakan bahan semula jadi dan lulus KKM 

Produk Set Titis ni direka khas dan boleh digunakan pada semua jenis kulit 

Jangan risau Tak pedih,tapi kalau rasa pedih-pedih sikit itu normal kerana serum dah mula merawat

Boleh, Sabun titis mengandungi arbutin yang mampu memutihkan kulit

Perlu, Sabun ini membantu proses rawatan masalah,sebab tu kami sarankan penggunaan sabun dan serum untuk cepatkan lagi rawatan

Boleh je, cuma sapukan set titis ni dan akak boleh terus sapukan make up

 

In Shaa Allah boleh,kerana set titis ni berasaskan air dan tidak berminyak. Ia tidak menjadi masalah ketika kita berwuduk

In Shaa Allah tak, sebabnya set titis dibuat khas untuk merewat masalah hingga ke akar,jadi lepas hilang masalah tak akan tumbuh semula.

Set titis boleh digunakan oleh kanak-kanak seawal usia 4 tahun

1 SET TITIS boleh tahan selama satu bulan 

Untuk postage biasanya ambil masa 1-5 hari waktu bekerja bergantung pada lokasi penerima. Biasanya 2-3 hari dah sampai. Sekiranya barang masih belum sampai selepas 5 hari, mohon email kami di dhuhatitis@yahoo.com

Jangan risau, inform semula je pada kami jangan lupa tangkap gambar produk yang rosak dan kami akan gantikan semula yang baru. Mohon Email kami di dhuhatitis@yahoo.com

Expiry date bagi SET TITIS adalah selama 1 tahun (jika dibuka) dan 3 tahun (tidak dibuka)

SetTitis © 2019 | Designed by Dhuha Secret.Sdn.Bhd

NO.49, Jalan TP-1, Taman Perdana,

45300 Sungai Besar, Selangor Darul Ehsan.

Email: dhuhatitis@yahoo.com